A betegszállítás fontos dolog. Fontos, hogy gyorsan átérjenek a beteggel az egyik pontból a másikba. De ettől még a KRESZ rájuk is vonatkozik. Ezen felül pedig példamutató módon kellene az utakon viselkedniük is, nem pedig játszani az agresszív barmot.

A felvétel Budapest XI. kerületében, a Fehérvári út elején készült. A rendelőintézettel átlósan szemben próbáltam leparkolni, de ehhez meg kellett várni, míg egy másik autós kiáll. Kicsit totojázott, a szokásosnál tovább tartott neki, addig én kénytelen voltam feltartani a sort, bár - igaz szabálytalanul - simán a villamossínen ki lehetett volna kerülni. Már éppen megszűnt volna az általam okozott úttorlasz, amikor egy betegszállító ezerrel elhaladt mellettem a síneken. Ezzel még nem is lett volna baj, hiszen magam is úgy láttam, kerüljenek ki inkább az autók, de a betegszállító sofőrje nem bírta megállni, hogy ne nyomja rám a dudát.

A Gyermekrák Alapítvány elnökének sínautózását az Index.hu korábban jól felkapta, de aki Budapesten nap mint nap közlekedik autóval, annak egy ilyen attrakció nem újdonság. Tapasztalataim alapján két betegszállító cég van, amely rendszeresen, durván fittyet hány a közlekedési szabályaira.

Betegszállító autók baleseteit képekben itt lehet megtekinteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr345891136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása