Akár tömegbalesettel is végződhetett volna, hogy Budapesten, a Rákóczi hídon az 1-es villamos pályájának meghosszabbításánál nem megfelelő módon rögzítették az építkezési terület és az út közötti terelőkorlátot. Nem volt túlságosan erősnek mondható szél, az egyik oszlop mégis kidőlt, az előttem haladó autó elé. Szerencsére a sofőr időben korrigált. Ha pár pillanattal később történik mindez, akkor az autó vezetője feltehetőleg nagyot tapos a fékbe és/vagy nagymértékben elrántja a kormányt. Az eset tegnap történt, ma már az oszlopok talapzatai homokkal voltak megerősítve. A felvétel elölről E-tanúval, hátulról Isaw Extreme kamerával készült.

Az 1-es villamos építéséhez kapcsolódóan nemrég egy nem mindennapi eset történt. Egy billenőkocsis teherautó platója menet közben felnyílt, és a Szerémi úti lehajtón a vasúti felüljáró leszakította.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr436300268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása