Az elmúlt napokban az ittas kerékpározás furcsa módú engedélyezése borzolta a kedélyeket. A Kormányzati Információs Központ szerint persze az ittas biciklisek csak önmagukra veszélyesek (sic!). De mi a helyzet a gyalogosokkal?

A felvétel Budapest XI. kerületében, a Bartók Béla úton készült. A Gárdonyi tér közelében az ittas állapotban lévő férfit nem túlságosan érdekelte, hogy nem a gyalogátkelőnél zöld a lámpa, és a belső sávban előttem haladó kisáruszállító elé lépett. Szerencsére kellőképpen le volt maradva a külső sávban haladó személygépkocsi, észlelte a gyalogost, így nem ütötte el. A férfi - feltehetőleg hajléktalan - ivócimborái a túloldalt maradtak, és kiabáltak utána.

Ahogy ezeken a képeken is látszik, nem számíthat sok jóra egy elgázolt gyalogos.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr156551527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása