Íme a száguldó vesék sorozat következő darabja. A helyszín Budapest, XI. kerület, Fehérvári út az Albertfalva kitérőnél és a Kondorosi út kereszteződésénél. A villamos elmegy, a kocsisor megindul, a robogós szabálytalanul jobbról megelőzi az autókat, majd a Kondorosi úti kereszteződésnél az utolsó pillanatban rádöbben, talán mégsem kellene átmennie a piroson. A felvételen kivehető a fékezés miatti kerékcsikorgás. A videó hátra ISAW EXtreme kamerával, előre E-tanúval készült.

A Fehárvári út és a Kondorosi út kereszteződése amúgy elég veszélyes hely lett, miután lakópark épült a szomszédságában. Sok balesetnek kellett történnie, míg jelzőlámpát szereltek fel. 2005-ben például egy terepjáró borult fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr766609795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása