A BKV 5-ös buszjáratával karambolozott egy német rendszámú személyautó Budapesten a Rákóczi úton. A Seat az Astoria felől a Blaha Lujza tér irányába tartott, és a volánnál ülő magyar fiatalember a Síp utcai kereszteződés után gondolta, hogy a többsávos úton a záróvonal ellenére megfordul. Csakhogy szemből a buszsávban ott jött egy Ikarus busz, amely nem tudott már időben megállni. A buszon egy utas elesett, őt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. A személyautó vezetője azt mondta, azért fordult meg itt, mert már jó ideje fordulási lehetőséget keresett, de nem talált. A buszt látta, de nem tudta felmérni rendesen a távolságot tőle.

A Rákóczi úton 300 métert kellett volna csak továbbhaladni a megfordulás érdekében.

 

Mint emlékezetes, 2013 júniusában is történt egy buszbaleset a közelben, ráadásul a buszon egy kismama is megsérült. Segítségnyújtás elmulasztása miatt a rendőrség még mindig nyomoz.

BKV-buszok további balesetei képekben itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr327074989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása