Festék a metróra

Címkék: budapest rongálás

2015.01.28. 16:28

A saját készítésű videójuk buktatta le azokat a fiatalembereket, akik vonatot firkáltak össze és közlekedő metrószerelvényt öntöttek le festékkel.

2013. december 8-án Budapesten a Ferihegyi repülőtérre vezető út felüljárójáról a 3-as metró szerelvényére festékkel teli vödröket dobáltak. Az elkövetők veszte egy másik eset lett, 2015. január 22-én, 3 óra körül a IV. kerületben az Elem utcai járműjavító telephelyen egy vonat oldalát festékszóróval "dekorálták ki", ám a biztonsági őr megzavarta a társaságot. A fiatalok sietségükben a földre rakott, felvételt készítő videokamerájukat a helyszínen hagyták.

A rendőrök azonosították és elfogták a 23 éves H. László Gergőt. Két társa, a 23 éves Tóth Dávid és a 26 éves Győri Patrik azonosítása szintén megtörtént, őket azonban még nem sikerült kézre keríteni.

A büntetőeljárás rongálás vétség és közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr247118175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása