A tavaszias idő a kerékpárosokat is meghozta az utakra. Volt akinél a téli időszak nem volt elég, hogy agyat növesszen, de legalább a KRESZ-t áttanulmányozza. A felvétel Budapesten, a XI. kerületben készült. A Móricz Zsigmond körtér felől érkezve a Fehérvári úton a Bocskai út kereszteződésében lévő lámpánál megálltam. Nem véletlenül, azért, mert piros volt. Ekkor azonban mögülem egy kerékpáros ész nélkül áthajtott a piroson, a zebrán átkelő gyalogosok közé.

 

A lendülete alapján teljesen úgy tűnt, hogy a keresztirányú forgalom sem érdekli, de aztán mégis megállt. Végül megvárta, míg a Bocskai út felé elhaladnak a kocsik, és akkor indult el, amikor Petőfi híd felőli irányból a balra kanyarodóknak zöldre váltott. Tehát az ő iránya még ekkor is piros volt.

A kerékpárosoknak nem túl szeretettel küldöm ezen fotókat. Inkább más tragédiájából okuljanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr47247191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása