Őzek a 34-es főúton

Címkék: állat vadveszély

2017.01.08. 19:42

Ahol egy van, ott lesz több is - gondolta az autós, akivel a felvételen látható eset történt meg. Jól gondolta. Jász-Nagykun-Szolnok megyében a 34-es főúton haladt Fegyvernek irányából Kenderes-Bánhalma felé. Egyszer csak jóval előtte átrohant egy őz (17:54:05), ezért fékezett. Szerencséjére, így két másik őz nem a kerekei alatt vagy az utastérben végezte.

A felvételen látható egy vadveszélyt jelző tábla, de a másik irányba mutatóan, és az őzek előtt, tehát nem a vadveszélyes szakaszon történt az eset. Az autós irányába valószínűleg tábla sem volt, Google  utcaképen sincs nyoma. Ez gázolás esetén a felelősség megállapítása miatt rendkívül fontos.

Állattal való ütközés akár tragikus is lehet, nem csak az állatra tekintettel. Itt képekben is meg lehet erről bizonyosodni.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr512110043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása