Az 5-ös főút szépen bővelkedik kurvákban, hiába tilos főút mentén a strichelés. Budapesten láthatóan a rendőröket sem érdekli különösen, szépen fel van osztva a terület, nagyfalként az M0-ás. A XXIII. kerületben a városba befelé tartva a körgyűrű előtt még vígan áll egy pillangó, míg az M0-ás autóút után, 350 méterre, az út másik oldalán posztolnak a rendőrök. Senki sem okoz a másiknak problémát.

A kérdés csak az, mindenki az én pénzemre pályázik?

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr914722164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2012.08.24. 04:12:27

Sőt, gyűjteményem éke, amidőn a rendőr jégharmatos kólát vitt a kurvának. Mért is ugyan kéne másnak lennie egy rendőrnek, mint bármely magar munkavállalóna, mindenki igyekszik a melójából valami mellékeset kihozni, a sofőr a gázolajat vagy a raklapot lopja el, két lopottraklap árából már lehet kurvának "szopás" címszó alatt a szája előtt az O-felé kézzel a gumiba bújtatott farkat kézimunkáznia 8de kézimunkázást, azaz kézzel kifejést, azt nem vállalna :D)
A rendőrök meg ingyen (és gumi nélkül) szopatna cserébe, a főkapitány viszont egy-egy vadászvacsora előtt, közben és után seggbőlszájba natúr is. Tévedések elkerülése végett az elmúlt 60 év bármelyik "kormányzása" alatt is...

Frick László Emlékzenekar 2012.08.24. 04:13:26

Nembeszélve a rablókról és útomnállókról, akiknek szintén ez a környék a kedvenc terepe, annyi tízezresem legyen, ahány hullát rejtenek az ócsakörnyéki erdők
süti beállítások módosítása