Sokan nincsenek tisztában azzal, hogyan kell reagálni a közlekedés során a megkülönböztető fény- és hangjelzéssel közlekedő járművekre. De sokan süketek és vakok is, nem is értem, hogyan kaphatnak jogosítványt. Egy ilyen mintapéldánynak lett majdnem áldozata egy mentőautó Budapesten, a XI. kerületben a Fehérvári úton.

A mentő a Fehérvári úton a villamossínen a Móricz Zsigmond körtér felől érkezett. Eléggé a kereszteződésben állt meg, bőven úgy, hogy jól lehessen látni a Galvani úton haladóknak. Hiába állt meg a külső sávban egy személyautó, a belső sávban vígan átrobogott a kereszteződésen egy furgon. Szerencsére a mentőautó sofőrje észnél volt, és nem kanyarodott idő előtt az Andor utcára. Ez egy tipikus kéklámpás baleseti helyzet.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr945841901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása