Nem túlságosan segíti az autósokat a táblázás Budapest XI. kerületében, a Kondorosi úton. A Fehérvári út és a Tétényi út közötti szakaszon az útpálya elválasztó szigettel teljesen el van választva, egyes részeken csak áthajtók vannak. Aki a Fehérvári útról, a XXII. kerület felől érkezik, kikerülési irányt jelző tábla segítségével látja az irányt. A tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyen táblákat veszik észre a legnehezebben az autósok, már csak azért is, mert a földhöz közel helyezik el. Logikusnak tartanám, ha egy ilyen úton, ahol ráadásul a Tétényi út felől két sáv van a Fehérvári út irányába, behajtani tilos táblával is segítsék a helyes oldal "kiválasztást".

 

A videó első részében két tulok látható, akiket túlságosan nem hatott meg az érkezésem, a második részben pedig egy női sofőr, akinek nem volt egyszerű visszatolatni.

Szembe forgalommal nem veszélytelen haladni, itt képekben is érzékelhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr206693031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása