Politizálás és bárminemű gyűlöletkeltés nélkül csupán egy problémára kívánom rávilágítani a figyelmet. A nagy számban megjelent migránsok kisebb-nagyobb csoportokban igen veszélyesen közlekednek gyalogosan az ország útjain.

 

A felvétel Budapesten, a XI. kerületben, a Budafoki úton a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal közelében készült. Ez még semmi, egy ilyet nap mint nap bármely honfitársunk elkövet, de vannak ennél durvább helyzetek. Keltek már át a Rákóczi hídon az Infoparknál, gyalogoltak az M1-M7-es autópályán Budapest felől Budaörs irányába, és a híradásokban nap mint nap láthatjuk azt is, hogy a vasúti pályát is igénybe veszik, és nem vonattal.

Figyeljünk rájuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr1007756650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BlogElla · http://blogella.blog.hu 2015.09.02. 21:33:24

Figyeljünk rájuk?
Ők jöttek ide, ideje alkalmazkodni!!!!!!!!...aki ennyire hülye, hogy nem látja, hogy a gyalogosok a járdán, az autósok az úton, az megérdemli a cumit!
Ha én elmegyek egy másik országba, akkor megpróbálok alkalmazkodni annak az országnak a szokásaihoz...pl, Angliában nem fogok a baloldalon vezetni...

kékféltégla 2019.01.06. 10:45:55

á ez semmi, 2016-ban Szerbiában a leállósávban sétáltak nyugisan szembe, néha a külső sávban "előzték" egymást, ha a leállósáv szűkös volt. Szarni bele, mi baj lehet? :-)
süti beállítások módosítása