Elindult az E-Tanú blog

2011.10.20. 21:14

A Lánglovagok.hu tűzoltóportálon megjelent cikk adta az apropóját a blog indításának. A téma már régen foglalkoztatott, de most, hogy már én is rendelkezem egy E-Tanú készülékkel, elérkezettnek láttam az időt a megvalósításra.

Az E-Tanú történetét nem ecsetelem, röviden csak annyit, egy magyar fejlesztés, amely mára már elhalt. A távol-keletről azonban kellően el lettünk árasztva ilyen berendezésekkel, de nem is baj, a fedélzeti kamera fontos része lehet az autós életünknek. Azon túl, hogy jól jöhet egy közlekedési balesetnél, az érdekesebb felvételek közzététele, az adott közlekedési helyzetekről való beszélgetés jó szolgálatot tehet a baleset-megelőzés, közlekedési morál javítása terén.

Nosza hát, gyűjtsük az ilyen kamerákkal, vagy biztonsági kamerákkal, esetleg mobiltelefonnal vagy más felvevőkkel rögzített felvételeket, és beszéljünk róla. A blog címének amúgy azért választottam az E-Tanút, mert ezzel is emléket szeretnék állítani ennek a nagyszerű magyar kezdeményezésnek. Természetesen bármilyen fedélzeti kamerával rögzített felvételt és történetét szívesen fogadom.

Amíg saját videóval nem jelentkezem, megtekinthető a Lánglovagok.hu felvétele:

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr533318590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása