Örülök, amikor tréningruhás munkások agyatlanul mossák az utat, nem törődve azzal, hogy jelentős károkat okozhatnak. A VII. kerületben a Luther utcából a Rákóczi utat keresztezve hajtottam a Szövetség utcába. A járdára egy kisteherautó volt leparkolva, ponyváján ezzel a felirattal: "VII. kerület tisztaságáért vásárolta Erzsébetváros Önkormányzata és a Kamilla Kft. Kérjük vigyázzon ön is a kerület tisztaságára!" A kisteherautó mögül pedig két ember agyatlanul nyomja magasnyomással a vizet az útra, és nem érdekli őket, hogy jönnek az autók. A szívbaj jött rám, mellettük elhaladva (én hülye még lassítottam is) úgy pattogtak az apró kis kövek a kocsim oldalán.

Az önkormányzati honlapon megtaláltam őket. A Kamilla Nonprofit Kft.
2010. július 29-től 2011. december 31-ig 5 691 000 Ft/hó áron volt megbízva 3 db magasnyomású tisztító berendezés üzemeltetésével. Az aktuális szerződés nincs fenn, de nyilván most is ennyiért nyomják. Talán belekalkulálják a kártérítéseket is.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr54503596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása