Budapesten, a VII. kerületben, a Dohány utcában nap mint nap látom reggelenként, hogy egy polgárőr segíti a zebrán áthaladó gyermekeket. Sajnos az idióta szülőkkel ők sem tudnak mit kezdeni. Ahogy a felvételen látszik, hiába van 20 méterre a zebra, a példamutató anyuka (vagy apuka) egy vészesen közeledő autó előtt fut át a gyerekével. Ha a Suzuki nem áll meg időben, a zebráig repíti őket. Aztán másnap a Blikkben véres szájjal közölték volna, hogy zebrán gázoltak gyereket egy túlbuzgó polgárőr miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr734618522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dezie 2012.07.17. 19:58:09

Én évek óta egész iskolaszezonban heti egy napot csápolok a helyi iskola előtt. Van olyan szülő aki a zebrán áll meg a kocsijával. Mostanában már ritkábban mert pár emberrel ordítoztam egy sort és néha a rendőr is kijön velem.
süti beállítások módosítása