Ezt a kamionost láthatóan nem hatotta meg sem az útburkolati jel, sem a jelzőtábla, vagy csak rutinból vezetett. Budapest, Könyves Kálmán körút. Az 1-es villamos pályafelújítása miatt némileg változott a forgalmi rend. A felvételen látható kamion a buszsávban haladt, így (egy személyautóval egyetemben) akadályozta a szirénázó mentőautó haladását.

Aztán beljebb jött, de nyilván csak azért, hogy a Kőbányai úton szabálytalanul balra kanyarodjon. Az 1-es villamospálya építése miatt ott ugyanis most közvetlenül nem lehet balra kanyarodni, de előre tábla jelzi, miként lehet a Kőbányai útra jutni a belváros felé.

Aki nincs tisztában azzal, miért is fontos a szirénázó tűzoltóautó, mentőautók akadálytalan haladása, milyen nehézségekkel küzdenek az utakon, a Kéklámpa az életekért című cikkben elolvashatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr156502161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása