Hogy is tanultuk az oktatótól? Jobbra kis ívben kanyarodunk. Hogy szól a KRESZ? Az útkereszteződésben másik útra bekanyarodni szándékozó vezető a járművel az útburkolati jelek által meghatározott forgalmi sávba, útburkolati jelek hiányában jobbra bekanyarodás esetében az úttest jobb szélére.

 

Budapesten, a VIII. kerületben, a Bokréta utcából az Üllői útra kikanyarodó nőnek erről nincs tudomása, vagy komoly problémái vannak az alkalmazás terén. A felvételt készítő autósnak nem igazán volt ínyére, hogy a Citroën gyök kettővel előtte termett.

Apró érdekességként még megemlítendő a megállni tilos tábla ellenére a külső sávot eltorlaszoló furgonos. Az ilyeneknek ez magától értetődő, nekik "joguk van hozzá".

Kanyarodás közben történt balesetekből itt lehet okulni.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr666631447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása