A full idióta motorosok mintapéldányát sikerült lekapni. A helyszín Budapest XI. kerületében a Fehérvári út és az Október huszonharmadika utca kereszteződése.

A szemerkélő esőben, vizes úton a robogós a Petőfi híd felől érkezett, és balra kanyarodott a Fehérvári útra. Csakhogy akkor már jó ideje piros volt neki a lámpa. A szerencséje az volt, hogy szemből a villamos nem lendületből érkezett. A motoros aztán a villamossínen ment egészen a Dombóvári útig, ahol bal oldalt, az üzletsornál felhajtott a járdára.

 

Vajon a motoros bolthoz sietett, vagy intézni, hogy egy jövőbeli baleset esetén a szerveit olyan emberek kapják meg, akik megérdemlik. Az agyát remélhetőleg senkibe sem ültetik át.

Ajánlom minden motoros figyelmébe ezt az esetet. Annyit előzetesen elárulok, hogy a motor utasának földi pályafutása a villamos kerekei között ért véget.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr977665442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

soibegin 2015.07.30. 13:00:24

Az utolsó bekezdéshez annyit fűznék, hogy a szerencsétlen utas hunyt el a helyszínen... Ő nem tehetett semmiről! A motorossal nem tudni végül mi lett...
süti beállítások módosítása