Megint egy potenciális gyilkos BMW-s. Ezúttal az M5-ösön.

A felvételt készítő autós alaposan elbambult, és előzés után nem ment vissza a külső sávba. Ez egyértelmű hiba. Pechére alsó hangon 160-nal érkezett egy BMW mögötte, és beállt a seggébe. Ezt azonnal észlelte, de lehetősége sem volt sávot váltani, mert a BMW már rögtön kerülte ki jobbról, és úgy jött vissza, hogy a belső szalagkorlát felé szorította. Ha az autós nem húzza el a kormányt, összeütköznek.

 

A történet itt még nem ér véget, a BMW-s visszament a külső sávba, majd büntetőleg ráfékezett. És persze ahogy ilyenkor az ilyen értelmes lényektől várható, elkezdett mutogatni, hogy gyere, gyere, nyugodtan előzz meg. Az autós ebben nem volt partner, és lemaradt. A BMW-s utána még egyet előzött, és pár száz méter után el is hagyta az autópályát.

Az ilyeneknek kéne elvenni örök életre a jogosítványát. Mielőtt ölnek.

Itt a maga valóságában lehet látni a BMW-sekről egy kórképet.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr7212552285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.05.30. 19:07:47

elaludt a volánnál és hirtelen felébredt mikor melléd ért
te miért mentél abban a sávban folyamatosan?

lesifotos_szh 2017.05.31. 01:30:43

Gratulálok a kamera beállításához. A telefontartót még egy kicsit feljebb kellene rakni, mert az égből túl sok látszik.

Javasolnám még, hogy esetleg próbáld rögzíteni a kesztyűtartóban a kamerát és akkor az ablakon több mobiltartó is elfér.

(Bocs, irónia, de fogtam a fejem, amikor megláttam.)

kékféltégla 2019.01.06. 09:53:51

mindkettő paraszt, a seggbemászós 180-nal villogva érkező BMW-st is utálom, amikor a tömött belső sáv kamionsort előz, de az M7-es 3 sávos részén a belső sávban, jobb esetben a középsőben 105-tel guruló idiótákat is utálom. Őszintén szólva utóbbi gyakoribb és idegesítőbb, mert 2 sávra szűkítik az M7-et.
süti beállítások módosítása