Jó az úgy

Címkék: budapest újbuda szemétszállíts

2017.12.08. 18:47

Nem nevezném a nap dolgozójának a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. videón látható munkatársát.

A helyszín Budapest, XI. kerület, Rátz László utca. A kukás egy legyintéssel elintézi, hogy az útra is hullott a szemétből. Pár perccel később környékbeli lakók szedték utánuk fel a földről az el nem szállított szemetet.

Amúgy a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény 196. § (1) a) pontja szerint a közterületen, a közforgalom céljait szolgáló épületben, vagy közforgalmú közlekedési eszközön szemetel, ezeket beszennyezi, szabálysértést követ el.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr7913458803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EdgarFr 2017.12.09. 05:29:57

De könnyű a fűtött autóból kamerázva, majd a meleg lakásból a fotelből cikket írni, ki hogyan dolgozik szarért húgyért, igaz? Inkább szedted volna fel te a szemetet.
Hányingerem van az ilyen alakoktól.
süti beállítások módosítása