Kis híján frontális karambol vagy a ledarálásom lett egy szabálytalan előzésből Budapesten, a XI. kerületben.

A Fehérvári úton kifelé haladtam. A Fonyód utcai kereszteződésnél még a piroson átment egy gyalogos, aztán egy idős néniben is benne volt a szándék az átkelésre, de aztán a közelségem miatt lemondott rólam. A mögöttem haladó Renault viszont erős kényszert érzett a záróvonal ellenére az előzésemre, miközben szemből másik autó érkezett. A vészfékezésemnek és a kis sebességemnek köszönhetően még be tudta magát rántani elém.

Az idióta persze nyert vagy 5 másodpercet, mert folyamatos volt a kocsisor.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr8114195843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kékféltégla 2019.01.06. 09:58:35

idióta, nincs kamerám sajnos, de már lenne legalább 20 esetről videóm, azt szeretem a leginkább, amikor 100 méterről látom, hogy pirosra váltott a lámpa, ezért kényelmesen kigurulom a lámpáig... hiszem én, hátulról padlógázzal kielőz, épphogy befér elém és satuféket nyom. Aztán 1 percig várjuk együtt a zöldet.
süti beállítások módosítása