Rendkívül bosszantó, ahogy a pénzszállító autók szabálytalan parkolásaikkal akadályozzák a forgalmat. Egy ilyenre példa Budapesten, a XI. kerületben a Bartók Béla úton történt eset. A Hamzsabégi út és a Kosztolányi Dezső tér közötti szakaszon, a Móricz Zsigmond körtér felé vezető oldalon, az Ulászló utca előtt a reggeli csúcsban állt le a külső sávba szabálytalanul a G4S furgonja. A rendőrség részéről fellépést ne is várjunk, ezen cégekre nem vonatkozik a KRESZ.

Persze közhely az egész problémát a biztonsági cégekre kenni, az alapvető baj az, hogy a bankok előtt nincs megoldva a parkolás, ahogy egyes üzleteknél áruszállításra várakozni tilos táblával helyet tartanak fenn, addig a bankoknál hasonló nem áll rendelkezésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr323412949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása