Megkezdődött a tanév, újra gyerekek hadára kell számítani az iskolák előtti zebráknál. Mind az autósok, mind a gyalogosok érdekében polgárőrök segítik a biztonságos átkelést, mint jelzőőrök. Így történik ez Budapest XI. kerületében, az Albertfalva utcában is. Úgy tűnik, nem a gyerekeknek van szüksége tanulni a zebrán való átkelést, sokkal inkább a járművezetőknek, szülőknek kéne egy kis továbbképzés.

 

A felvétel elején az látható, ahogy a jelzőőr megállj jelzése ellenére egy kerékpáros behajtott a zebrán átkelő gyalogosok közé. A második részben egy felelőtlen szülő alakítása tapasztalható. A zebra előtt a jelzőőr megállj jelzése alatt a gyerekek kiszállnak, majd a kocsi nyitott ajtóval indul tovább. Ez a két eset csak gyengéden kiragadott példa volt, hogy mit műveltek reggel az emberek az iskola előtt.

Aki nem hiszi, milyen veszélyeket rejt egy zebra, itt képekben megnézheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr106654477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása