A sülysápi városnapon driftelést is megtekinthettek az érdeklődök. Egészen közelről, csupán pár méter és egy kordon volt a védelem. Volt olyan szülő, aki még babakocsiban a kisgyermekét is odatolta. Én nem mertem a tömegbe állni, inkább egy tűzoltóautó, majd egy mentőautó takarásából kukucskáltam.

Íme egy kis ízelítő, a végén durrdefekttel.

 

A rendezvény fénypontja amúgy a tűzoltó flashmob volt, aztán Sipos F. Tamás a színpadon tanúbizonyságot tett arról, hogy változatlanul nincs énekhangja.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr997725220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krumpli Bogart 2015.08.22. 22:13:14

Felelőtlen szülők ellen eljárást kellene indítani. Gondolom, ennek a füstokádásnak a letüdőzése is direkt használ.
bezzeg az elektronikus cigaretta baszogtatása fontos a húgyagyú idióta politikusoknak, mer azért zsebbe kapják a lét.

Almás Peti 2015.08.22. 22:41:35

No nem bántásiból, de amit te a tűzoltóautó takarásából driftnek láttál, az annyira volt drift, amennyire a Titanic párás ablakos szerelmes jelenete pornó. Ez csupán kis helyben pörgés volt füstöléssel keverve.

Mindenki okulására, ez drift: youtu.be/S-idjJcorxM

Ha ők uezt csinálták volna, akkor teljesen egyetértek veled.

Mindamellett megértem az érzéseidet, de attól még nem kell pánikot kelteni. Ezzel az erővel tiltsunk be minden autóversenyt, mert káros a fülre.

A videón nézve a tempó nem volt akkora, hogy bármikor ne tudott volna megállni a vezető a kordon előtt, illetve nem csinált semmi olyat, amin ne látszott volna, hogy ura a helyzetnek.

Elfogadom az véleményedet, de kérlek, ne ess az elvakultság hibájába nem elfogadván másokét. :)

Peace! :)

Hajdú Peter 2015.08.23. 01:44:48

Ez a drifteles igaza taho barom szokas. A primitiv bunkok jo dogukban mar nem tudjak hogy szennyezni a kornyeztet. Siman tarkon loni az ilyen tirpakokat, es arokba lokni a roncsaikkal egyutt.
süti beállítások módosítása