Egy komplett idiótát sikerült őrizetbe venniük a rendőröknek. A 30 éves H. G. 2015. március 14. és 2015. november 7. között a 84-es és a 85-ös számú főutakon, Sopron, illetve Kapuvár térségében öt alkalommal veszélyeztette a közúton közlekedőket. Az autó vezetője minden esetben áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol leszorította az útról a szemből közlekedő gépkocsikat. Szerencsére senkinek sem esett baja, de ez nyílván nem rajta múlt.

 Az egyik akciójáról felvétel készült:

A soproni rendőrök azonosították a gépjármű vezetőjét, akit otthonában elfogtak. A gyanúsított kihallgatásakor elismerte a bűncselekmények elkövetését.

A Büntető Törvénykönyv szerint aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével közúton vagy közforgalom elől el nem zárt magánúton más vagy mások életét vagy testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A bejegyzés trackback címe:

https://e-tanu.blog.hu/api/trackback/id/tr728080096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása